0

diagnose

Texa

Texa biedt een gevarieerd aanbod van tools en diensten die zijn ontworpen om aan alle mogelijke behoeften te voldoen in diagnose.

De mekanieker krijgt technische assistentie voor alle fasen van reparatie, van het analyseren van foutcodes tot het identificeren van het juiste reserveonderdeel.

Technische specificaties: data sheets en bedradingsschema’s bieden gedetailleerde informatie over de functionaliteiten van individuele systemen ter ondersteuning van diagnose. Daarnaast kunnen gebruikers ook specifieke mechanische gegevens voor elk voertuig opzoeken. 


AXONE NEMO
Is de eerste SMART diagnosetool, een tool die ongelofelijk flexibel is dankzij verwisselbare modules die geïnstalleerd kunnen worden wanneer het nodig is. Hierdoor is dit de krachtigste display van TEXA die kan toegepast worden met de NAVIGATOR TXTs voertuiginterface.
Deze display is shock / waterbestendig en heeft een 12” touchscreenscherm met een 5 megapixel camera. De AXONE Nemo heeft 8GB RAM geheugen en heeft 250GB opslag.

meer info


AXONE 5
De Axone 5 display kan enkel toegepast worden op auto / motordiagnose. Is uiterst eenvoudig te gebruiken hulpmiddel en heeft een 9,7” touchscreenscherm met een 5 megapixel camera.
Het is een oplossing binnen ieders bereik, ideaal voor de meest deskundige en veeleisende gebruikers, maar ook voor monteurs die net een nieuw bedrijf hebben geopend.

meer info

  

NAVIGATOR TXTs
NAVIGATOR TXT’s is een krachtige multibrand-diagnose- en autodiagnosetool die rechtstreeks verbinding maakt met de diagnoseaansluiting van het voertuig en die via Bluetooth communiceert.
De software omvat: lezen en wissen van foutcodes, configureren van vervangonderdelen, testen, parameters,...

meer info


NAVIGATOR NANO S
Is een praktische voertuiginterface waarmee u allerlei diagnoses kunt uitvoeren op auto’s, lichte vracht, moto’s, scooters, quads en jetski’s.
De NANO S is zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld aan de behoeften van de moderne garage en om de diagnose op een snel en gemakkelijke manier uit te voeren.

meer info


NAVIGATOR TXB
Is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor diagnose op motorvoertuigen en marine.
De NAVIGATOR TXB Evolution met zijn geïntegreerde 16 pins CPC connector maakt het gebruik van alle diagnosekabels mogelijk. Het is extreem krachtig, uitgerust met een 16 MBit SRAM en een 8 GBit NAND FLASH-opslaggeheugen.

meer info

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

Product has been removed from the wishlist

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]