0

Jaltest

Jaltest diagnose uitleesapparatuur

Jaltest de diagnose uitleesapparatuur voor vrachtwagens

Jaltest Diagnostics is merk- en systeemonafhankelijk en maakt diagnose mogelijk op onder andere vrachtwagens, aanhangwagens, bestelwagens en tractoren en ook voor militaire voertuigen kan ons diagnosesysteem gebruikt worden. Het Jaltest diagnosesysteem heeft een brede dekking over de verschillende elektronische systemen die aanwezig zijn op bedrijfswagens, dankzij de diagnosesoftware van Jaltest wordt het stellen van een diagnose voor uw voertuig een eenvoudige en snelle taak. Daarom is Jaltest de multibrand diagnosetool voor u.

 

GEBRUIKSVRIENDELIJK
TECHNISCHE ASSISTENTIE
BASIS CURSUS BIJ LEVERING
TRAINING EN E-LEARNING

 

Sanders Parts is officiële verder van de Jaltest diagnosesystemen in de hele Benelux alsook hoofdleverancier in België, Met Jaltest zijn wij ervan overtuigd u een multibrand diagnose toestel te kunnen aanbieden waarin wij het onderscheid kunnen maken. Dit door een brede waaier aan mogelijkheden: De service-na-verkoop is volledig in eigen beheer en bovendien organiseren we op regelmatige tijdstippen cursussen en demo’s.


Neem zeker ook eens een kijkje op onze Jaltest website


WISSELSTUKKEN, ondersteuning EN KENNIS VORMEN ONZE BASIS

 

één Jaltest diagnose uitleessysteem voor al uw voertuigen

Het Jaltest diagnosesysteem maakt multi-brand diagnose mogelijk. Het is zeer gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Daarom is Jaltest de diagnose oplossing voor al uw bedrijfswagens.
De Jaltest link interface kan toegepast worden op alle bedrijfswagens, waardoor je in de werkplaats maar één interface hoeft te voorzien.

 

Jaltest Link Interface:
Robuuste diagnose hardware voor bedrijfsvoertuigen.

Jaltest Software:
De meest complete diagnose software, geschikt voor het uitvoeren van handmatige diagnose, van het meten van waarden, met de mogelijkheid tot o.a. het lezen en wissen van foutcodes, data weergave, programmeer functies, kalibratie functies, reset mogelijkheden.

Jaltest Info:
Voertuig technische informatiesysteem waarmee technische gegevens, informatie of het schakelschema van elk systeem kan worden gecontroleerd.

Jaltest ADAS:
ADAS staat als afkorting voor Advanced driver assistance system ofwel geavanceerde rijhulpsystemen. Zijn apparatuur en accessoires die nodig zijn voor de kalibratie van ADAS-systemen voor industriële voertuigen.

Jaltest GRP:
Werkplaats management programma bedoeld voor de organisatie en management van de werkplaats activiteit.

Jaltest ETM: 
Is een uitbreidingsmodule van Jaltest, die wordt gebruikt om remmodulatoren en sensoren rechtstreeks op de onderdelen zelf te controleren.

Diagnose kabelset:
Van de OBD diagnose kabel tot merk specifieke diagnose kabels.

Jaltest Services:
Via online verbinding technische assistentie, klantenservice, training en e-learning.

 


Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

Product has been removed from the wishlist

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]