0

diagnose

Autel diagnose uitleesapparatuur

De MaxiSYS diagnosesystemen

De MaxiSYS diagnosesystemen zijn ontworpen voor professionele auto-technici. Met een krachtige quad-core processor, besturingssysteem, uitgebreide voertuigdekking en diagnose software van OEM-niveau, zijn de Maxisys diagnosesystemen de ideale oplossing om uw reparaties te beheren met een mobiel en draadloos diagnosesysteem.

     

Platform met tips en procedures

Hulp op afstand met TeamViewer

Schokbestendig design

Snel en eenvoudig te bedienen

Krachtige hardware

Eenvoudige software


    

Onze diensten

Als invoerder voor België, zit u bij Sandersparts aan het juiste adres. Wanneer je met Sanders Parts in zee gaat op het vlak van diagnose, dan sta je er beslist niet alleen voor. De service-na-verkoop is volledig in eigen beheer en bovendien organiseren we op regelmatige tijdstippen cursussen en demo's.

    

Autel maxisys MS906BT (bluetooth)

De MaxiSys MS906BT is de nieuwste uitbreiding van de reeks MaxiSys-producten met geavanceerde draadloze diagnoseapparatuur. Het apparaat is ontwikkeld op het Android-besturingssysteem met de best mogelijke dekking van diagnose op OE-niveau en heeft ECU-coderingsmogelijkheden.
​ Met de standaard MS906 kunt u niet draadloos coderen, programmeren en uitlezen, de MS906BT wel. De MaxiSys MS906BT kan ook worden uitgebreid met een inspectiecamera en oscilloscoop. De uitleessoftware van alle MaxiSys systemen is hetzelfde.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

    

     

autel maxisys MS906TS (tpms)

Dit is de meest uitgebreide versie uit de MaxiSys MS906 serie. Naast alle mogelijkheden van de MaxiSys MS906 en MaxiSys MS906 BT heeft deze MaxiSys een TPMS functie. Hiermee bent u in staat om TPMS-sensoren te kopiëren of nieuwe sensoren aan te maken.Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

        

         

MS908pro

De ontwikkelingen en toepassingen volgen zich in hoog tempo op. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het toegankelijk maken van de fabriek software van de autofabrikanten. De MaxiSys MS908S Pro is Pass Thru ready en dient als gateway voor originele OEM-software van de autofabrikanten.


Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

        

         

Autel Maxisys Mtpmsts608

Autel brengt met de MaxiTPMS TS608 het eerste uitgebreide TPMS & Diagnostic-hulpmiddel in een uit op de markt.
Dit apparaat biedt u een superieure ervaring met TPMS-statuscontrole, sensorprogrammering, TPMS-opnieuw inleren, alle systeemdiagnostiek en speciale servicefuncties.


Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

       

        

Autel Maxiim IM608

MaxiIM IM608 is een geavanceerde en unieke programmeer- en diagnosetool. Geavanceerde sleutelprogrammering, systeemdiagnose en geavanceerde services zijn gecombineerd in één Android-gebaseerde 10,1-inch touchscreen tablet. De MaxiIM IM608 is uitgerust met een XP400 key-programmer en een MaxiFlash ECU-programmer voor volledige dekking van IMMO en programmeerfuncties. Met de extra mogelijkheid om snel alle modules van de meeste merken en modellen op de markt te diagnosticeren is de IM608 een ijzersterke programmeer- én diagnosetool.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

       

       

Maxivideo MV500

Is tot nu toe de meest geavanceerde digitale inspectiecamera van Autel. Zijn revolutionaire ontwerp ondersteunt draadloze beeldoverdracht met maximaal 30 meter tussen het display (tablet) en de afneembare inspectiecamera. De MaxiVideo MV500 is voorzien van een dubbele camera en biedt daarmee veel vrijheid om de beste resultaten te krijgen.


Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

      

     

Autel Maxivideo MV105

Deze hoogwaardige inspectie videoscoop met 5,5 mm lens beschikt over een krachtige led verlichting, een autofocus en kan ook rechtstreeks digitale beelden op een PC streamen. De multifunctionele videoscoop is een goede oplossing om op een snelle, veilige en efficiënte wijze te onderzoeken. De videoscoop kan ook via een usb aansluiting aan een pc worden aangesloten.


Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]