0

Diagnostics

AUTEL diagnosesystemen

De MaxiSYS diagnosesystemen zijn ontworpen voor professionele auto-technici. Met een krachtige quad-core processor, besturingssysteem, uitgebreide voertuigdekking en diagnose software van OEM-niveau, zijn de Maxisys diagnosesystemen de ideale oplossing om uw reparaties te beheren met een mobiel en draadloos diagnosesysteem.


Platform met tips en procedures

Hulp op afstand met TeamViewer

Schokbestendig design

Snel en eenvoudig te bedienen

Krachtige hardware

Eenvoudige software


MS906BT


Dankzij een gunstige prijs en veel functionaliteiten is de MS906BT voor veel gebruikers de beste keus. Met de “gewone” MS906 kan je niet coderen, programmeren en draadloos uitlezen, de MS906BT kan dit wel. De MaxiSys MS906BT kan ook uitgebreid worden met een inspectiecamera en oscilloscoop.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

MS906TS


Dit is de meest uitgebreide versie uit de MaxiSys MS906 serie. Naast alle mogelijkheden van de MaxiSys MS906 en MaxiSys MS906 BT heeft deze MaxiSys een TPMS functie. Hiermee bent u in staat om TPMS-sensoren te kopiëren of nieuwe sensoren aan te maken.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

 

MS908pro


De ontwikkelingen en toepassingen volgen zich in hoog tempo op. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het toegankelijk maken van de fabriek software van de autofabrikanten. De MaxiSys MS908S Pro is Pass Thru ready en dient als gateway voor originele OEM-software van de autofabrikanten.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

Mtpmsts608Autel brengt met de MaxiTPMS TS608 het eerste uitgebreide TPMS & Diagnostic-hulpmiddel in een uit op de markt.
Dit apparaat biedt u een superieure ervaring met TPMS-statuscontrole, sensorprogrammering, TPMS-opnieuw inleren, alle systeemdiagnostiek en speciale servicefuncties.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

IM608


MaxiIM IM608 is een geavanceerde en unieke programmeer- en diagnosetool. Geavanceerde sleutelprogrammering, systeemdiagnose en geavanceerde services zijn gecombineerd in één Android-gebaseerde 10,1-inch touchscreen tablet. De MaxiIM IM608 is uitgerust met een XP400 key-programmer en een MaxiFlash ECU-programmer voor volledige dekking van IMMO en programmeerfuncties. Met de extra mogelijkheid om snel alle modules van de meeste merken en modellen op de markt te diagnosticeren is de IM608 een ijzersterke programmeer- én diagnosetool.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

MV500


Is tot nu toe de meest geavanceerde digitale inspectiecamera van Autel. Zijn revolutionaire ontwerp ondersteunt draadloze beeldoverdracht met maximaal 30 meter tussen het display (tablet) en de afneembare inspectiecamera. De MaxiVideo MV500 is voorzien van een dubbele camera en biedt daarmee veel vrijheid om de beste resultaten te krijgen.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

MV105


Deze hoogwaardige inspectie videoscoop met 5,5 mm lens beschikt over een krachtige led verlichting, een autofocus en kan ook rechtstreeks digitale beelden op een PC streamen. De multifunctionele videoscoop is een goede oplossing om op een snelle, veilige en efficiënte wijze te onderzoeken. De videoscoop kan ook via een usb aansluiting aan een pc worden aangesloten.

Bekijk de technische gegevens, functies & mogelijkheden

Product has been added to the basket

Product has been added to the wishlist

Product has been removed from the wishlist

The changes have been saved

We use cookies to record your language preference and enhance your surfing experience. Know more[OK]