0

Over ons

Historie

1993 was een bijzonder jaar:

 Bill Clinton volgde Georges Bush op als president van de Verenigde Staten.

 Intel bracht zijn eerste Pentium chip uit.

 Koning Boudewijn overlijdt aan een hartstilstand in zijn buitenverblijf in Spanje.

 En het verdrag van Maastricht treedt in werking waardoor de Europese Unie officieel wordt opgericht.

 

 Sanders Parts

 

 In datzelfde jaar startte Sanders Parts zijn gespecialiseerde verkoop van vrachtwagenonderdelen voor MAN vrachtwagens in België.

Met amper 3 productgroepen maar wel met veel inkoopervaring en goede moed begon Luc Sanders de onderdelen meteen hoog in de markt aan te bieden. Dit dankzij de mogelijkheid om te leveren op erg korte termijn en zich snel een beeld te kunnen vormen van het marktniveau. Vanaf de start werd het de voornaamste doelstelling om zoveel mogelijk originele onderdelen  van eerste montage leveranciers competitief in de markt te zetten

De opstart evolueerde vanaf het tweede jaar zeer snel. In 1995 werd er bouwgrond aangekocht in een nieuwe industriezone te Lebbeke, en eind 1996 werd de verhuis naar het nieuw gebouwde pand afgerond.

In 2003 werd de capaciteit van het magazijn verhoogd van 450m2 naar 1020m2. Maar ook deze investering bleek door een snel groeiend klantenbestand al snel ontoereikend.

In 2012 werd beslist om op zoek te gaan naar een nieuw bedrijfsgebouw of naar een perceel industrieterrein zo dicht mogelijk bij de toenmalige locatie. Eind 2013 werd in het Hoogveld te Dendermonde 8270m2 industrieterrein aangekocht. Voorbereidingen, vergunningen en bouwplannen werden hiervoor opgestart in 2014. De bouwwerken startten in juli 2014 en de nieuwe locatie werd op 15 mei 2015 in gebruik genomen.

Hierdoor beschikt Sanders Parts momenteel over een capaciteit van 5000m2 magazijn en meer dan 600m2 kantoren, vergaderzalen en opleidingsruimtes, waarbij veel aandacht werd besteed aan het creëren van een aangename werksfeer in een energie-efficiënt en ergonomisch ingericht gebouw.

Momenteel is Sanders Parts in volle ontwikkeling naar een bredere marktdekking met een team van 36 personen die samen vele jaren ervaring in ons bedrijf en in de vrachtwagensector hebben opgebouwd.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd

Product is aan mijn verlanglijst toegevoegd

Product has been removed from the wishlist

De wijziging is bewaard

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]