0

Jaltest

Modules

CV (commerciële voertuigen)


De Jaltest Commercial-kit is de idiale configuratie voor de onafhankelijke werkplaatsen waar reparatie- en onderhoudsdiensten worden uitgevoerd.

De uitgebreide voertuigdekking en de extra modules (Jaltest-info, GRP, ETM, iParts & probleemoplosser) bieden een totaaloplossing voor de werkplaats en het voertuigbeheer

Diagnose voor lichte / zware commerciële voertuigen

Automatische detectie van systemen en foutcodes

Weergave van meetwaarden en statussen in reële tijd

Aansturing en kalibratie van componenten

Parametreringen


AGV (landbouw machines)


Heeft een heel goede dekking in de landbouwsector gaande van foutcodes lezen, kalibreren van ventielen, tot het veranderen van instellingen (parameters).

ISOBUS, de werktuigen kunnen communiceren met de tractor.

ISOBUS CONTROL, een systeem ontworpen door Jaltest om het landbouwproductieproces te digitaliseren en de bediening ervan overzichtelijker en toegankelijker te maken.

OHW (off highway)


Dit is niet langer een geïsoleerde industrie: diagnose is nu vrij toegankelijk met Jaltest, alle basis functies in deze branche worden gedekt en uitgebreide functies worden verder ontwikkeld. Regeneraties, herstellingen aan adbluesystemen, systeemtesten en activeringen zijn enkele voorbeelden uit de brede waaier aan mogelijkheden uit de Jaltest diagnosefuncties.


MARINE


Opgedeeld in verschillende modules: binnen/buiten motoren, jetski’s, stationaire motoren. Omvat elektrische schéma’s, aanhaalkoppels, probleemoplosser volgens symptomen ...

Complete diagnose:
Alle diagnosefuncties worden op een gebruiksvriendelijke manier weergegeven: meetwaarden, activeringen,... 


OP MAAT


Jaltest biedt ook de mogelijkheid om enkel de software op uw maat toegankelijk te maken, hierbij kan u diagnose doen op enkel de merken gekozen door u (minimaal 2 merken).

Envoyez-nous sans plus tarder votre demande si vous désirez plus d’informations émanant de nos services.

Prénom

Nom

Société

Adresse courriel

Demande

Verzenden


Produit ajouté à votre panier

Produit ajouté à mes favoris

Les changements ont été enregistrés

Nous utilisons des cookies pour retenir vos préférences de langage et améliorer votre expérience de surf. En savoir plus[OK]