0

Antivirale luchtreiniger

Antivirale luchtreiniger Blue.care+


Door de Blue.care+ antivirale luchtreiniger te gebruiken, beschermt u uw werknemers en uw bedrijf met een virusvrije omgeving en vermindert u het risico op infecties. Laat zien dat u begaan bent met de gezondheid van uw werknemers en verminder het risico op besmetting, zonder lange onderbrekingen om de ruimte te ventileren.

Nu de coronacijfers de goede kant uitgaan worden er door de officiële instanties versoepelingen aangekondigd welke in verschillende stappen volgens de toestand kunnen doorgevoerd worden. Vele sectoren welke maanden gesloten bleven krijgen stapsgewijs opnieuw meer vrijheid om hun normale activiteiten te kunnen ontplooien. Restaurants, cafés en fitnesszalen kunnen opnieuw heropenen. Scholen en bedrijven krijgen de mogelijkheid stapsgewijs meer mensen in de school- of werkplek te ontvangen.

Meer en meer zijn de experts erover eens dat slecht verluchte binnenruimtes een mogelijke broeihaard vormen voor coronaverspreidingen, en wordt het belang van een goede ventilatie meer en meer benadrukt.

Om meer contacten in binnenruimtes veilig te houden heeft de firma Hengst een antivirale luchtreiniger Blue.care+ ontwikkeld welke permanent zorgt voor een gezonde binnenlucht. Uitgerust met een HEPA H14 high-perfomance filter verwijdert Blue.care+ meer dan 99,995% van de besmette aerosolen uit de omgevingslucht en draagt zo bij tot een merkbaar gezonder binnenklimaat.

   

Fijnstof, allergenen, bacteriën en de kleinste viraal besmette aerosoldruppeltjes worden betrouwbaar uit de kamerlucht gefilterd, en dat zonder gebruik van UVC straling Blue.care+ is ook uitgerust met een krachtige doch geluidsarme ventilator en de modernste filtertechnologie, welke reeds na 10 minuten de virusbelasting in de kamerlucht met 50% laat dalen, na 30 minuten zelfs met 90% (In een kamergrootte van 80 m²). De Powerdiffusor verdeelt de aangezogen lucht gelijkmatig naar het plafond zonder storende tocht, op deze wijze wordt de best mogelijke luchtcirculatie bereikt in het gehele interieur, terwijl het energieverbruik laag blijft.


Verwijdert meer dan 99,995% van de virussen

Stille werking

Laag energieverbruik

Gemakkelijk te installeren

Ontwikkeld & geproduceerd in Duitsland

  

In restaurants en bedrijfspanden biedt de Blue.care+ een gezond binnenklimaat en geeft de gasten en klanten een meer ontspannen gevoel, zonder langdurige onderbrekingen om de kamer te verluchten alsook een permanente vermindering op allergenen, bacteriën en virussen in de ruimte. Met zijn stille werking en veel voordelen is de Blue.care+ ideaal voor uw zaak.

Bescherm uw werknemers en bedrijf met de antivirale luchtreiniger. De luchtreiniger zorgt voor een gezond woon- en werkklimaat, permanente vermindering op allergenen, bacteriën en virussen. Laat zien dat u geeft om de gezondheid van uw werknemers en uiteindelijk verkleint u het risico op besmetting.

In fitnesszalen zorgt de Blue.care+ voor veilige binnenlucht en verkleint het risico op besmetting tijdens de workouts in de sportschool. Met name op plekken waar de hartslag omhoog gaat en het lichaam meer zuurstof nodig heeft, ademen mensen dieper in en uit. Als dit gebeurt in gesloten ruimtes waar meerdere mensen samen trainen, neemt het risico op besmetting aanzienlijk toe. Daarom is het aangeraden te investeren in de antivirale luchtreiniger Blue.care+ om de klanten een veiliger gevoel te geven blijvend naar de sportschool te laten terugkeren.

In kleuterscholen, klaslokalen en seminarieruimtes helpt Blue.care+ een atmosfeer te creëren die bevorderlijk is voor het leren, zonder langdurige onderbrekingen om de ruimte te luchten.

  

Bekijk product


Wil je meer informatie over het product of wil je een offerte, stuur ons dan gerust uw aanvraag via onderstaand formulier.

Firstname

Lastname

E-mail

Question

Product has been added to the basket

Product has been added to the wishlist

Product has been removed from the wishlist

The changes have been saved

We use cookies to record your language preference and enhance your surfing experience. Know more[OK]